Riverside Waste Management Headquarters
Riverside, California

The development includes an administrative building with offices and conference rooms, and a maintenance center that houses a parts warehouse and offices, as well as a service bay and fueling station to maintain the headquarters fleet of vehicles. The design has formal facade imagery characterized by the colonnade and raised roof entries, which are emblematic of the surrounding Business Park and City Hall environment.

The building's curved roof design ties the Headquarter facility together and creates the progressive and dynamic image fitting for this public facility. The roof material and overhang design address the site's inherent solar and desert conditions by affording efficient and effective shading elements, while providing an open and comfortable working environment.